Рулонні штори або ролети.

Сучасний світ вимагає сучасних технологій.

Сучасні якісні сонцезахисні системи, які на сьогодні є найкращою альтернативою шторам
Адже несуть функційне, технічне та естетичне навантаження.

- вдосконалена технологі
- управління на електроприводі, підключення до системи "розумний дім"
- сучасний стильний довершений вигляд
- якість виготовлення та монтажу
- гарантія експлуатації.

Рулонні штори зараз можна побачити на багатьох на вікнах. Вони прекрасно захищають від сонця і дозволяють декорувати вікна в будь-якому стилі. Універсальні, прості в управлінні, зручні, вони підходять для кожного будинку.

Рулонні штори закріплені впритул до шибки на раму вікна, яке змотується в щільний рулон у верхній частині вікна. Також рулонки можна кріпити суцільним полотнищем до стелі над вікном, або Рулонні штори досить компактні, довговічні, вони прекрасно підходять як для дому, так і для офісу.
 
 
Декорування вікон традиційним текстилем зовсім не перешкоджає установці рулонних штор. Вдень вони згортаються в акуратний валик і абсолютно не помітні під ламбрекенами або карнизами, а на ніч опускаються на віконне скло, щільно закриваючи будинок від цікавих очей. Тканина для рулонних штор в цьому випадку підбирають таку, щоб вона гармоніювала з портьєрами, представляла собою фон для звичайних класичних штор.
 
Рулонні штори прекрасний вибір для вікон на сонячній стороні. Щільна тканина захищає від вигорання меблів та інших предметів інтер’єру. Дуже зручно те, що легко контролювати стан штори, встановлюючи її на будь-якій висоті, затінюючи кімнату повністю або частково. Можна закрити верхню половину вікна, але залишити на сонячному світлі кімнатні рослини.
 
 
Догляд за рулонними шторами для вікон найпростіший. На відміну від італійських штор з великою кількістю складок, воланів, ламбрекенів і інших декоративних елементів, які збирають пил, рулонні штори, просочені антистатичні речовинами, практично не припадають пилом. Їх цілком достатньо просто періодично протирати вологою м’якою тканиною, або легко пропилососити. А якщо на полотні з’явилися забруднення, плями, від них можна позбутися за допомогою мильного розчину або з допомогою засобів для чищення м’яких меблів.
 
Окрім того, рулонні штори , та і взагалі всі види сонцезахисних ситем можна підключити до електро двигуна автоматичного управління з допомогою пульту, клавіші або системи "розумний дім"
Переваги управління на електроприводі:
1 Повністю автоматизоване управління, можливість запрограмувати відкривання та закривання штор за допомогою пульту чи з підключенням до системи "розумний дім".
2 Електрокарнизи необхідні у приміщеннях з панорамними вікнами де висота стель сягає більше 3,5м, інакше зашторити такі вікна буде неможливо.
3 Електрокарнизи витрмують великі навантаження вага штор може досягати 100кг.
 
 
 
    
 
 

Вам також має сподобатися

Штори, жалюзі  для вікон неправильної форми

Штори, жалюзі для вікон неправильної форми

Штори для вікон неправильної форми. Мансардні вікна

читати далі
Подвійні ролети.

Подвійні ролети.

читати далі
Суха чистка штор.

Суха чистка штор.

читати далі