М'які стінові панелі

М'які стінові панелі ексклюзивні моделі.

 

Ми надаємо повний цикл послуг від вимірювання до монтажу м’яких стінових панелей. Це означає, що Ви отримаєте результат «під ключ» як на малюнку.Або ми запропонуємо Вам розробку індивідуального дизайну м'яких стінових панелей.

 

Розробка дизайну. Наш дизайнер створить для Вас унікальний проект, який буде містити останні стильові тренди. Важливо, щоб м'яка панель добре пасувала до Вашого інтер'єру, по стилю, формі,кольорі, та зручності адже стінова панель це не ише гарний вигляд але  важливий функційний предмет інтер'єру.

Видаємо технічні завдання для будівельників. В процесі ремонту ми видаємо чіткі вказівки щодо розрахунків для розміщення розеток, плінтусів та інших елементів декору. Це збільшує гарантію того, що в результаті Ви отримаєте ергономічні тобто зручні у користуванні меблеві вироби.

Функціональність проекту. Ми даємо рекомендації стосовно ергономічності і комфорту в експлуатації розробленого нами проекту.

Виїжджаємо на об’єкт, щоб підібрати матеріал. У нас широкий вибір матеріалів для стінових панелей: тканини для оббивки, вставки з металу, дерев'яні встаки, дерев'яні рами, скло, дзеркала, шпоновані  панелі. При виготовленні панелей ми використовуємо:
– натуральну фанеру в якості основи;
– не токсичний клей;
– наповнювач пінополіуретан (стійкий до мікроорганізмів, гниття і цвілі. Має високий рівень пожежної безпеки.)

Експертний монтаж. 
Монтаж ще одна важлива частина проекту. Наші монтажники професійно монтують панелі різними способами, у кожному випадку це індивідуальний підхід, в залежності від поверхні - чи то стіна, чи інша поверхня, конфігурації панелей, функції м'яких панелей.
 
 
ВАЖЛИВО. Ательє Гардин  гарантує якісне виробництво, професійну розробку проекту, підбір декоративних матеріалів, професійний монтаж.  Меблеві вироби будуть виконані у зазаначені терміни. Вам не потрібно хвилюватися - ми не пошкодимо ваші стіни, чи інші предмети інтер'єру. Монтажники працюють акуратно.
 
Догляд за м'якими стіновими панелями розглянемо у наступній статті.
#ateliegardyn

 

Вам також має сподобатися

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

читати далі
шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі шторні тканини

читати далі
Римські штори

Римські штори

Римські штори стандартні за вашими розмірами ви можете замовити та купити в Ательє Гардин.

читати далі