шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі шторні тканини

Шумопоглинаючі шторні тканини допомагають зменшити рівень шуму, який проникає в приміщення через вікно. Ці тканини мають спеціальну структуру, яка допомагає поглинати звуки і зменшувати їх відбивання. Вони можуть бути корисними для житлових будинків, офісів або будь-яких інших приміщень, де шум може бути проблемою. 

 

 

ЗВУКОПОГЛИНАЮЧИЙ ТЕКСТИЛЬ.
 
✔️На одній із зустрічей з архітектором
мова пішла про звукопоглинаючий текстиль. Вирішила поділитися зі всіма інформацією про шумопоглинаючі тканини.
Акустика у інтер'єрі.
Сучасний інтер'єр для будівництва та оздоблення використовує - скло, керамічну плитку, бетон, металеві профілі - це все - звуковідбиваючі матеріали, не кажучи вже, про сучасну технологію монолітно-каркасного будівництва багатоповерхівок. Тому звукоізоляція у такому приміщенні важлива річ.
✔️ Одним із дієвих звкопоглинаючих матеріалів є спеціалізовані акустичні тканини. Головна їх задача - це абсорбція звуку. Ці тканини можуть бути використані, як у житлових, так само і в публічних приміщеннях - в офісах, студіях, ресторанах, кінотеатрах і т.п. Такі тканини здатні «гасити шум». Таким чином ви отримуєте мобільне зонування приміщення + шумопоглинаючу властивість.
Звукопоглинаючі тканини зіткані з поліестерового волокна Trevira CS, яке не підтримує горіння. Функційні і акустичні характеристики тканин підтверджені протоколами випробувань та сертифікатами шумопоглинаючих тканин відповідно до ISO 354 / ISO 11654 та DIN EN 29053 / ISO 9053
Детальну інформацію про шумопоглинаючі тканини, а також консультацію, як з ними працювати, обслуговувати, виготовлення виробів та монтаж Ви можете отримати у нас.
Телефонуйте 0970456512
 
 
 
шумопоглинаючі шторні тканини купити у Львові,  купити штори у Львові,  купити штори для спальні, купити тюль штори ролети у Львові. Пошиття штор у Львові, купити замовити якісні штори у Львові

.

Вам також має сподобатися

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

читати далі
шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі шторні тканини

читати далі
Римські штори

Римські штори

Римські штори стандартні за вашими розмірами ви можете замовити та купити в Ательє Гардин.

читати далі