Чому мода на м'які стінові панелі не проходить.

М'які стінові панелі вже давно завоювали поважне місце у інтер'ярі у спальні це вже стало необхідним предметом і водночас декором інтер'єру. 

Сучасний дизайн узголів'я часто і є м'яка стінова панель. Лідко та панель виконані в одній тканині і є головними елементами інтер'єру спальні.

ліжка, узголів'я, м'які стінові панелі

М'якість та затишок уособлюють мякі декоративні панелі.

мякі панелі Львів

Ми використовуємо натуральні матеріали для виготовлення панелей. Каркас з дерев'яного брусу. Основа з фанери, поролон, синтепон. Для покриття м'ких панелей використовують меблеві тканини, екошкіру, натуральну шкіру. 

Великої популярності набули панелі з велюру. Чудовий вигляд багацтво фактури, м'який полиск. Велюр використовують як у сучасних так і у класичних моделях.

ексклюзивні мякі стінові панелі

Техніка "капітоне" або "каретна" стяжка класичний стиль у меблях. Техніка капітоне (від фр. capitonner - «обивати меблі») з'явилася у Франції в середині XVIII століття і відразу завоювала популярність у Європі. Треба сказати у наш час це не менш популярна техніка. 

 

Наш досвід.
Ми працюємо з м'якими стіновими панелями вже на протязі 8 років, володіємо перевіреною технологією, використовуємо екологічні якісні матеріали для виготовлення. Поєднуємо та експерементуємо з різними матеріалами - метал, дерево, дзеркало, пластик.
Запрошуємо до співпраці архітекторів та дизайнерів. Надаємо консультації на стадії проектування. Супровід, Дотримання термінів виконання, Монтаж з гарантією.
тел\вайбер +380970456512

 

 

 

Вам також має сподобатися

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

7 ПРОФЕСІЙНИХ ПОРАД, ЯК ЗРОБИТИ ВАШІ ШТОРИ ВИШУКАНИМИ.

читати далі
шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі тканини

шумопоглинаючі шторні тканини

читати далі
Римські штори

Римські штори

Римські штори стандартні за вашими розмірами ви можете замовити та купити в Ательє Гардин.

читати далі