Дерев'яні жалюзі

Наш світ змінюється, змінюються погляди, спосіб життя, люди прагнуть бути щасливими, більше подорожувати, спілкуватися...

Новітні технології великою мірою допомагають у цьому, звільняють від рутинної побутової роботи, адже у житті так багато цікавого)) спрощуються побутові речі і класичні штори великою мірою замінили сонцезахисні віконні системи - ролет, жалюзі, штори-плісе та дерев'яні жалюзі.

Люблю дерев'яні жалюзі за естетичну та функційну складові.
Сьогдні скажу декілька аргументів на користь дерев'яних жалюзі.
- натуральний матеріал - дерево, в інтер'єрі натуральні матеріали це завжди успішне вирішення
- широка палітра кольорів - можна адаптувати до загальної колористики приміщення
- чітка графіка горизонтальних ліній підкреслює стиль та витонченість інтер'єру.
- завдяки повороту ламелей можна регулювати освітленння у приміщенні.
- легкі у догляді, довговічні.
- при підключенні до автоматичного двигуна управління жалюзями відбувається з допогою натискання на кнопку, або автоматично з допомогою системи "розумний дім" чи управління з телефону.
 
Дерев'яні горизонтальні жалюзі - підкреслюють елегантність стилю інтер'єру. Оскільки ламелі роблять з натурального дерева і обробляють природними матеріалами. Важлива перевага дерев’яних жалюзі в тому, що вони виготовлені з екологічно чистого матеріалу, тому позитивно впливають не тільки на атмосферу приміщення, а й на здоров’я.
 
Горизонтальні дерев'яні жалюзі сонцезахисної системою, відносяться до елітного класу. Вони роблять інтер'єри теплими і відмінно гармонують з класичним та сучасним стилем. Такі жалюзі стануть чудовою прикрасою кабінету і переговорних, гостинних, кухонь, надавши інтер'єру вишуканий і шляхетний вид. Вони доповнять неповторний стиль, створений вишуканою шкіряною гарнітурою. Ви можете також встановити дерев’яні жалюзі в офісі, створивши неповторний стиль вашого робочого простору. Дерев’яні жалюзі – вдале дизайнерське рішення для заміських будинків і котеджів.
Ширина ламелі дерев'яних жалюзі може бути 25 або 50 мм, а вибір з квітів від майже білого до венге, дозволить вам замовити горизонтальні жалюзі з дерева, точно збігається за кольором з вашими меблями.
 
Догляд: дерев’яні жалюзі не придатні для вологого прибирання. Жалюзі чистять сухою ганчіркою, пилососом, а можна застосувати щітку з пір’я. Дерев’яні жалюзі чистяться так само як меблі, тільки з урахуванням того що кожну ламель не пройдеш поліроллю, а застосовувати аерозолі не рекомендується. При застосуванні розчинників чи миючих порошків руйнується поверхневий шар, що призводить до підняття, викривлення і виникнення тріщин.
 

Вам також має сподобатися

Римські штори

Римські штори

Римські штори стандартні за вашими розмірами ви можете замовити та купити в Ательє Гардин.

читати далі
Як  зробити замір для римських штор

Як зробити замір для римських штор

Як зробити замір для римських штор. Є декілька способів монтажу МОНТАЖ РИМСЬКИЗ ШТОР ДО ВІДКОСУ

читати далі
Штори, жалюзі  для вікон неправильної форми

Штори, жалюзі для вікон неправильної форми

Штори для вікон неправильної форми. Мансардні вікна

читати далі